Hyvää fiilistä ja yhdessäoloa

Kirjurinluodon kesäteatteriin oli kerääntynyt iloinen ja rento porukka. Aurinkokin oli tilattu ja toimitus näytti onnistuneen. Elohopea oli kiirinyt yli 20 asteen ja aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta. Alkamassa oli Nornickelin henkilöstön virkistyspäivä ”Meidän päivä”.

Luvassa oli rentoa yhdessä tekemistä, vapaa-ajan aktivoimista ja kivojen lajien kokeilua. Saman sisältöisiä tilaisuuksia järjestettiin kaksi, jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan. Yhteisen aloituksen jälkeen innostunut väki suuntasi mieleisiin toimintapisteisiin. Lähdetään kurkistamaan, millaisia elämyksiä eri lajit tarjosivat.

Onnistumisen tunteita uudessa lajissa
Ensimmäistä kertaa elämässään kajakin kyytiin päässyt projekti-insinööri Ekaterina oli aivan haltioissaan.

– Melontaretkellä opin tekniikkaa ja yllätyin omista taidoistani ja onnistumisestani, kertoo Ekaterina. Hienoa oli päästä viettämään aikaa omien työkavereiden kanssa työn ulkopuolelle. Lisäksi tutustumaan uusiin lajeihin.

Ekaterina suositteleekin, että lähdetään rohkeasti yhdessä työkavereiden kanssa kokeilemaan uusia haasteita, kun tällainen mahdollisuus tulee eteen.

Uusia vinkkejä
Leikkaamolla prosessinhoitajana työskentelevä Teemu käy vapaa-ajallaan perheensä kanssa heittelemässä frisbeetä ja tapahtumasta hän saikin uusia eväitä. Lajia harrastava työkaveri Petteri vinkkasi hyviä frisbeegolf-taktiikoita. Frisbeen lisäksi Teemu ehti huristella sähköpyörällä ja käväistä inbody-mittauksessa.

– Suosittelin heti tilaisuutta muillekin työkavereille. Oikein mielenkiintoinen tapahtuma. Mukavaa yhdessäoloa työkavereiden kanssa ja samalla pääsi tutustumaan ihmisiin eri osastoilta, summaa Teemu.

Fatbiken kokeilu sai harkitsemaan oman pyörän hankintaa
Fatbiken tai tuttavallisemmin läskipyörän kokeilu sai projektipäällikkö Markon lähtemään Meidän päivään.

– Kokemus oli mielenkiintoinen. Läskipyörällä pystyi ajamaan yllättävän hankalissa maastoissa ja se soveltui myös hyvin hiekkateille ja poluille. Oman pyörän hankinta lähti kokeilun myötä harkintaan, kertoo Marko.

Tapahtuma tarjosi mahdollisuuden valita oman mielenkiinnon mukaan lajin, mikä oli Markon mielestä hyvä asia. Kehuja saivat myös järjestelyt, ohjaajat ja kaunis ilma.

Kehonhallintaa ja pähkinöiden ratkomista
Urheilullisten aktiviteettien lisäksi osallistujat pääsivät kehonhallintatunnille, jossa oli joogamaisia piirteitä. Harjoitteissa keskityttiin omaan itseen ja kehoon. Lopuksi ohjaaja pyysikin vielä lempeyttä itseä kohtaan. Aivojumppaan porukan johdatteli pakohuoneet, joissa ratkottiin yhdessä tuumiin mitä kiperämpiä pulmia. Tässä jos jossakin yhteistyö punnittiin.

Meidän päivä tarjosi hyviä virikkeitä arjen aktiviteetteihin, mutta myös vahvisti henkilöstön yhteistyötä. Tästä on hyvä jatkaa yhteistä arkea.